En sista hälsning

Här kan du skriva din sista hälsning till Noelia, delge kondoleanser eller bara skriva något stödjande till föräldrarna. Alla hälsningar granskas innan publicering.

Skriv en sista hälsning till Noelia

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Ditt hälsning kommer endast visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera hälsningar som vi bedömer olämpliga.
111 inlägg.
Jenny skrev den 2018-07-17 den 21:53:
Har inga ord men vill skicka all kärlek jag har.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ SuperNoelia och ni har satt många spår i måååångs hjärtan. Mitt inkluderat.
Tittar in och minns.
Oktoberbebisarna 2016 skrev den 2018-07-08 den 13:13:
Hej!

Hoppas vår gåva kom in.
Vi står inte med på listan så därför jag undrade.
Beklagar verkligen Noelia.
Många kramar Gina Cosmo och Oktoberbebisarna 2016 på fb
Helene skrev den 2018-06-27 den 10:38:
Himlen har fått en Ängel alldeles för tidigt😢👼
Du fina Noelia❤️
Dina nära o kära kommer alltid finnas för dig och titta upp till dig i himlen🌟
Kram💕💕💕
Vhilja skrev den 2018-01-21 den 14:07:
Själar dör aldrig
Sov gott lilla ängel
Emelie skrev den 2017-10-27 den 10:27:
Vila i frid Noelia!! Grät floder under barncancergalan, inget barn borde få uppleva detta. All kärlek till din fina mamma och pappa!!
Hanna skrev den 2017-10-09 den 21:30:
Älskade fina lilla Noelia!
Ååh, nu känner jag ju inte dig o inte heller dina föräldrar. Men vill ändå skicka en liten hälsning, för jag såg o fick höra förra veckan att du hade fått somna in efter din cancer i programmet "Barncancergalan - Det svenska humorprogrammet - 2017" i Kanal 5!
Men nu vet jag att du har det bra där du är nu, och cancern kommer aldrig komma tillbaka.
~~Jag vet inte hur många gånger jag har sett youtube-klippet då du var med i 'Nyhetsmorgon' förra sommaren o kan se det fortfarande...för att få se både dina föräldrar och dig framförallt som charmade Tilde.~~

Massa många goa kramar till dig & framför allt till dina föräldrar 'Charlotte & Marcus'
Familjen Bladh skrev den 2017-10-06 den 23:07:
Styrkekramar till familj och anhöriga 💚 du och Superhjälten Hampus får ta hand om alla andra fina änglar där uppe 💚 vila i frid 💚
Madelene skrev den 2017-10-03 den 20:54:
Noelias historia har satt sig i hjärtat hos mig. Har själv två barn och det enda man som förälder vill är att skydda dem mot allt ont som finns, men det går tyvärr inte. Fastnade för Noelias livsglädje och hennes varma aura. Hon är så otroligt fin och verkar så snäll. Tänk att ni fick en så fantastisk dotter och att hon fick lika fantastiska föräldrar. Beklagar verkligen sorgen och hoppas ni får all störd och hjälp som ni behöver i detta
Kristina skrev den 2017-10-02 den 22:39:
Noelia, jag såg dig på TV4 Nyhetsmorgon när du var med där! Du gjorde ett sånt starkt intryck på mig, du verkade vara en riktig glädjespridare
Yvonne skrev den 2017-10-02 den 13:43:
❤️Lilla❤️Sov gott❤️
Tobias skrev den 2017-09-08 den 21:03:
Så sorgligt. Så otroligt sorgligt. Fina, underbara Noelia.
Cancer, jag förlåter dig aldrig.
Linn M skrev den 2017-08-16 den 00:59:
För ungefär ett år sedan satt jag sent en kväll och scrollade igenom youtube när jag lade märke till en ny video som TV4 hade lagt upp på youtube. På bilden så såg jag en fruktansvärt söt liten tjej med ett leende som fick mig att le. Jag satt och bara gapade under hela videon för aldrig någonsin har jag sett en sådan tjej med sådan förståelse över vad som hänt men samtidigt med så mycket livsglädje. Sedan dess har jag följt dig och dina föräldrar då och då, både i uppgångar och nedgångar. Jag har aldrig någonsin blivit så charmerad eller lycklig över att se dig, Noelia, än vad jag blivit av någon annan genom en dataskärm. Jag önskar att jag kunde fått uppleva din energi i verkligheten.

Och till er, Noelias föräldrar. Jag tror aldrig att jag eller någon annan kan förstå hur det känns att förlora ett barn. Det enda jag kan säga är att NI är så starka och jag beundrar er styrka. Så fortsätt kämpa även fast det känns som att det inte finns någon gnista kvar. Kämpa för Noelia. Kämpa för att sprida den energin hon hade. Kämpa för er egen skull.

Noelia, jag hoppas det finns mycket jordgubbar uppe i himlen ❤

Vila i frid SuperNoelia.

Linn, 19 år
Vera med familj skrev den 2017-08-14 den 21:43:
Noelia, jag minns dig så väl, du är verkligen en speciell liten stjärna. Du och min dotter Vera kämpade tillsammans i Uppsala, strålades varje dag och låg bredvid varandra i era sängar. Du med dina rosa hörlurar och salamiburken du inte kunde få nog av. Så sprudlande glad, så generös med dig själv och pratade non stop. Jag minns hur du & Vera satt och tittade på Daniel tiger i teve rummet och du delade med dig av din salami. Jag önskar du & Vera hade fått leka mer med varandra. Jag & Veras pappa isolerade oss mycket, vi var så rädda för infektioner men jag minns hur jag så ofta tänkte att du skulle vara en så bra kompis. Och vet du? Det kommer från dina föräldrar. Ronald macdonald hus var speciellt när er familj var där, ni enade människor, ni var ärliga, glada, positiva och vågade prata om det svåra. Jag minns hur ofta jag var så imponerad av er och det gav mig också styrka.

Jag ser mycket av dig i Vera, jag & din mamma skojade om att ni båda pratar non stop i en high pitch röst. En dag häromdagen sa Vera något samtidigt som hon drog sv sig sin tröja. För ett ögonblick där var hon såååå lik dig. Jag fick tårar i ögonen men skrattade samtidigt, det var fint på något vis.

Saknar dig Noelia! Och jag saknar även er Charlotte & Marcus. Ni har något speciellt. Ni kommer ta en dag i taget och vakna varje morgon och andas andetag efter andetag. Vet ni varför? För att ni måste. De som förlorar barn är inte extra starka, de bara måste. Och en dag kanske kaffe smakar kaffe igen och kanske solens strålar värmer igen.

Många kramar från Kidjan, Alexander & Vera Granberg
Anna-Karin skrev den 2017-08-05 den 23:24:
Du har varit i mina tankar sen vi träffades på Ronald McDonald hus i höstas. Så det är med stor ledsamhet och oerhörd sorg jag nu läser att du inte springer omkring med ditt "pirat-ärr" och pratar med allt och alla.

Charlotte och Marcus, jag önskar er styrka. Er lilla SuperNoelia var en riktig kämpe och goaste unge som jag träffat.


/ Anna-Karin och Jåvna, mamma och pappa till Ante som låg på Brännskadecentrum och hans syster Jessika.
Mathias Kilsvik skrev den 2017-08-03 den 11:03:
För varje nytt ord ur barnets mun blir rymden högre.
För varje nytt steg som barnet tar vidgar sig jorden.
Himlen har nu möts av en ny ängel.

Vila i frid Noelia.
Veronica Andersson skrev den 2017-08-02 den 16:37:
Vila i frid söta prinsessa!💜
Kände varken dig eller dina föräldrar men har berörts otroligt mycket över er. Vilken krigare du var men tyvärr så var kampen orättvis. Hoppas att du skuttar rundor på molnen nu och att du vakar över din mamma och pappa.
Sov gott vackra ängel💜💜💜
Veronica skrev den 2017-07-29 den 21:36:
Det har gått en månad sen de otäcka knölarna vann det orättvisa kriget och du blev en söt ängel 😇Jag har aldrig gråtit så mycket för någon som jag ej känner som jag har gjort för denna underbara prinsessa 💜💜💜 Styrkekramar till dina föräldrar och anhöriga💜💜💜
Emelie skrev den 2017-07-22 den 15:59:
Sov gott älskade Noelia, jag har följt din kamp länge och hoppats för varje dag att det skulle bli bättre än bra till slut.
Nu är du uppe bland molnen och är den finaste ängeln vi har. Nu får du vaka över mamma och pappa tills vi alla igen möts på dom evigt lykliga ängarna! ♡
Agneta Forslund Kampratarna skrev den 2017-07-20 den 22:43:
Mina varmaste tankar till Noelias familj i dessa svåra dagar. Noeliagullet har det bra nu- ett fint och innehållsrikt liv fick hon med sina kära och nära. Tänk på det! Hennes liv blev fyllt av kärlek❤️
Viveca skrev den 2017-07-13 den 16:08:
Sov Gott lilla Noelia,
All kärlek och styrka till din mamma och pappa!
13-åring som inte kände dig skrev den 2017-07-10 den 23:04:
Jag gråter trots att jag aldrig träffat dig lilla liten. Såg er på TV4 och har kommit ihåg dig sedan dess! Gråter i floder just nu ❤️! Hoppas att du får skutta omkring på molnen nu utan att ha ont, så träffar du nog mamma och pappa när de blir gamla!
Petra skrev den 2017-07-08 den 21:29:
Har följt dig genom bilder och filmer som din pappa lagt upp på facebook sen du föddes, och flöjt din kamp och hoppats och önskat att allt skulle bli bra för dig. Jag har nog aldrig sett ett barn sprida sån glädje som du gjort trots dina dumma knölar! och nu får du fortsätta sprida din glädje till dina änglakompisar,Vaka över dina föräldrar och ge dom styrka tills ni ses igen!
Tänker på er alla!
Jennifer skrev den 2017-07-08 den 17:36:
Vila ifrid fina Noelia ❤
Lena Ljung skrev den 2017-07-06 den 07:59:
You will never be forgotten
That can not be
Safely tucked within my heart
Your light will always shine
A glowing ember never stilled
Through the end of time
No matter what life will bring
What ever lies ahead
I know you will always walk with me
Rest now my angel, be at peace
Let your soul be free
One day we walk together again
For all eternity
Emelie skrev den 2017-07-05 den 15:41:
Jag är mamma till en tjej Alva som du gick med tillsammans på förskolan. Det var där jag träffade dig första gången och slogs av beundran av vilket fint och smart barn du verkade vara. Vi lekte lite med lego och figurer och du pratade nonstop om allt som kan röra sig mellan himmel och jord. Du hade ett imponerande ordförråd och var riktigt smart. Jag såg ditt ärr på huvudet och förstod att du var en stark tjej som varit med om någonting jobbigt. Jag hoppades att det var någonting som var avklarat och att du skulle få fortsätta vara frisk. Men förutom det var du så glad och stark och obekymrad.

Fast jag inte kände dig väl så saknar jag dig. Då måste man vara en speciell människa.

Alva saknar dig också och pratar om dig ofta. Vi ser intervjun du gjorde på Tv 4 Nyhetsmorgon och varje gång vi pratar om bokstaven N så säger Alva Noelia och att hon saknar dig.

Vi kastade upp godis till dig i himlen. Hoppas att du fick det!!

Massor av kramar till Mamma och Pappa!
Sara skrev den 2017-07-04 den 18:57:
❤️❤️❤️
Elin skrev den 2017-07-04 den 17:18:
Vila i Frid söta Noelia och bamsekramar till dina föräldrar, din släkt och dina vänner!
Evelina skrev den 2017-07-04 den 14:17:
Fina Noelia, att den otroligt dumma cancern skulle ta dig ifrån din familj och släkt,
Jag kände tyvärr inte dig eller känner inte din familj, men ändå har du gjort djupa avtryck hos mig.
Detta gör så fruktansvärt ont i mig, att veta att cancern har tagit ännu en liten stjärna.
Vila i frid fina Noelia, du är en av dom finaste änglarna som finns
Agneta Adolfsson skrev den 2017-07-04 den 11:28:
Tiden stannar ett slag, det ofattbara har hänt och du fina barn finns inte här du är så saknad och jag hoppas du har det bra. Charlotte och Marcus jag sänder all min styrka och kärlek till er..💜
Jenny skrev den 2017-07-03 den 20:41:
Lilla fina älskade noelia, har följt din kamp emot den fruktansvärda cancern och flera gånger frågar mig själv vad som är gott i världen när något sånt här kan drabba ett oskyldigt litet barn. Jag blir så ledsen och jag kan aldrig säga att jag förstår för en sån här smärta går inte att föreställa sig om man inte varit med om den. Älskade barn, jag hoppas du har frid nu, att du kommit till nagiala och träffar en massa små änglar vänner. Jag ber för er anhöriga och mitt i allt detta förfärliga så skänker jag er stryka. Eran fina lilla dotter kommer alltid leva vidare ~ i er❤ livet är nu och aldrig mer ska vi ta något för givet.

Vila i frid vackra lilla barn.

Kärlek och styrka till er familj.
Ylva Kivistö skrev den 2017-07-03 den 02:46:
Finaste Noelia. Du har berört mig så starkt.
Änglabarn
mitt hjärta
blöder.
Änglavakt
känns tröstande
i sorgen.

Tankar i kärlek går till dig och dina föräldrar.
Martina Alakangas skrev den 2017-07-02 den 22:21:
Älskade hjärtat, du kunde lysa upp vilket rum som helst med bara din närvaro. Att säga farväl till dig som betytt så mycket, är fruktansvärt svårt. Min lilla människa du finns för evigt i mitt hjärta, så länge jag andas 💜 vi ses igen 💜💜💜 då ska vi leka igen, skratta kramas o berätta sagor. Du fattas så hela kroppen värker. All kärlek till dig💜Charlotte💜och Marcus💜
Helena skrev den 2017-07-02 den 19:31:
Lilla vännen. Känner inte dig men känner din faster... mina tårar bara rinner. Fy så orättvist livet är. Jag har följt din kamp och hoppats på att du skulle bli frisk. Nu vakar du över din familj och dina vänner i din lila himmel... ingen som följt din resa kimmer någonsin glömma dig....sov gott älskade ängel.. ..
Barbro Franzen skrev den 2017-07-02 den 14:43:
Lilla super Noelia, har följt din kamp sedan dag ett. Du har varit en stor kämpe, klarat dig igenom alla undersökningar om än de har varit jobbiga. Dina föräldrar har stöttat dig, älskat dig och älskar dig ännu 💜
Vi kommer alltid att minnas dig som en stor kämpe. Vila i frid bland änglarna 💖
A skrev den 2017-07-02 den 13:41:
Noelia , du har varit så stark , stark tillsammans med dina föräldrar genom den här resan ni fått göra tillsammans.
Ingen ska behöva göra en sån här resa men ni är alla tre superhjältar.
Du har verkligen gjort avtryck hos oss alla och jag tror att du fortsätter göra avtryck där du är just nu.
Jag kommer alltid bära med mig den glädje du visat.
Sov gott lilla vän 💜💜💜.

Till Charlotte och Marcus , all kärlek till er. Ni har en hel armé bakom er som stöd.
Natalie skrev den 2017-07-02 den 07:26:
Fina lilla barn, fina lilla Noelia! 💜
Jag känner inte dig, jag känner inte din familj. Jag har aldrig träffat er, ändå gör det här så ont, så fruktansvärt ont i mig! Aldrig någonsin har jag känt någon annans sorg så djupt som den här. Jag vet inte hur många gånger jag gråtit dom senste dagarna. Jag skulle aldrig ta mig igenom sorgen att förlora mitt barn, dina föräldrar måste vara dom starkaste människorna någonsin.
Sabrin skrev den 2017-07-01 den 23:01:
Så otroligt sorgligt att den dumma cancern vann över dig, fina lilla Noelia nu slipper du iallafall alla smärtor och alla sjukhusbesök , sovgott fina lillla prinsessa ❤🌹
Katta skrev den 2017-07-01 den 22:15:
Lilla fina Noelia. Jag träffade dig aldrig men följde dig på Fb. Jag såg att du var en fin, stark tjej med mycket fart o lekar. Ny har de andra fina änglarna fått en riktigt fin ängel att leka med. Noelia, lär dom allt du kan. Se ner på din mamma o pappa ibland så känner dom att du finns där.💜💜💜💜💜💜
Sara skrev den 2017-07-01 den 21:10:
Det ska inte få hända, det ska finnas bot mot det här när det gäller barn. Ingen förälder ska behöva se sitt barn sluta andas. Du är så älskad och jag hoppas verkligen på något mer efter döden. För det ska ju inte få hända. Vila i frid utan smärta lila prinsessa
Annica Haglundh Kumlin skrev den 2017-07-01 den 21:02:
💜.
Du känner mig inte, vi har aldrig träffats men din medverkan i tv för ca 1år sedan berörde mig djupt och din knasighet fastnade i mitt hjärta. När jag sedan såg och hörde att kampen gått förlorad bröt jag ihop totalt. Hur kan man sakna någon man aldrig träffat.. vet inte men du har lämnat ett stort hål i mitt hjärta och världen är fattigare nu här du inte längre vandrar här. Men jag är helt säker på att du kommer tillbaka på något sätt.

Till dina underbara föräldrar:
Beklagar det djupaste och hoppas att ni finner frid i att hon inte längre har ont..

All kärlek till er💜💜💜💜💜
Ida skrev den 2017-07-01 den 20:33:
Fina lilla barn! Det enda positiva med detta är att nu finns inte cancern längre. Den kampen vann du ❤️ Nu slipper du ha ont och du får leka med andra änglabarn. ❤️
Jennifer skrev den 2017-07-01 den 19:36:
Fantastiska lilla människa.
Hjärtat gör ont, det värker för att världen förlorat en sån fantastisk människa. Och det värker för dina föräldrar och dina närmstas skull.
Jag är så glad och tacksam att jag fick chansen att lära känna dig.
teckningen jag fick av dig ska jag sätta upp ovanför sängen och som du sa "varje morgon får du tänka på mig."
Fina änglabarn, du är för alltid på ett sätt levande. Genom alla du har berört på olika sätt.
Sov gott älskade lilla vän. Vi ses en dag igen...
Michael skrev den 2017-07-01 den 13:50:
Hej Nonnis.
Jag hann bara träffa dig en gång, på BB när du va ungefär 5 minuter gammal. En skrynklig liten sak som låg och sov.
Trots att jag inte har träffat dig sedan dess, har jag sett varje bild, varje video och pratat med mamma och pappa om dig.
Jag är så oerhört ledsen att du inte fick vinna den här kampen. Jag är så oerhört ledsen att du är borta och att mamma och pappa måste gå igenom detta. Men jag finner tröst i att DU inte behöver lida mer.

Du var det mest optimistiska barnet jag har sett, trots alla motgångar. Jag tror att du var så speciell att gud inte ville låna ut dig längre. Han vill också få skratta lite åt dina upptåg.

Sov nu älskade lilla barn. Vila efter din strid. Lek bland molnen, och spela alla spratt du bara kan.
Mamma och pappa kommer du få se igen, men inte ännu på ett bra tag.

Finns inga ord som är bra nog att säga.
Så jag säger bara - tills vi ses igen. Vila i frid älskade Noelia
Erika skrev den 2017-07-01 den 11:59:
Finaste Noelia!
Du känner inte mig men jag såg dig på TV. Du och din familj. Vilken kämpe du är och dina föräldrar. Jag blev så tagen av dig och din personlighet. Vilken solstråle du är och så kommer jag för alltid minnas dig. Livet kan vara så orättvist för ingen, speciellt inget barn ska behöva gå igenom det som du gått igenom. De gör så ont i mig och jag kan inte äns föreställa mig hur smärtsamt detta är för dina föräldrar. Sov sött fina prinsessa och tänk på att längre fram i tiden får du träffa mamma och pappa igen...
Marie Andersson skrev den 2017-07-01 den 06:18:
Lilla vän! Finns inga ord, ledsen in i själen!Jag har följt din kamp under hela tiden i hopp om att du vinner!Du kämpade in i det sista och jag är så beundrad över dig 💖 Vila i frid nu himlens finaste ängel! 💜 Du är fri nu! 💜
Frida skrev den 2017-07-01 den 02:03:
Du finns för evigt, Noelia. Din kropp slipper nu lida, och din själ är fri och omsluten av ljus. Inget begränsar dig längre. Du finns kvar hos alla dem som minns dig, tänker på dig och saknar dig.
Jessica skrev den 2017-07-01 den 01:18:
Lilla tös...av det jag sett och läst om dig så har jag bilden av en helt fantastisk liten glädjespridare som satt enorma avtryck i mångas hjärtan 💜 Du fick ett alldeles för kort liv, men har ändå under den tiden levt mer än vad många vuxna gjort.
Du kommer att vara saknad och det lidande som du tvingats gå igenom samt den enorma sorg dina föräldrar nu slungas in i gör mig oerhört ledsen.
Du har inte ont mer nu 💜 Vila i frid lilla barn 😞
Här är en dikt skriven till just dig, av min vän elina:

Vi skriver vår sorg i tystnad
En lågmäld lidande martyr
En illavarslande ingivelse
Om att det inte är vi som styr
Vila från din stora trötthet
Vila nu lilla barn
En lista av lycka och plötsligt
Blev dagarnas gång till ett flarn
Minns kärleken och andetagen
En liten hand, en barnakind
Följ spindeltrådens elefantparad
Nu är Soluppgången bara din
(/elina Spång)

Jag kommer att tänka på Dig varje morgon jag upplever en soluppgång 💜

Med kärlek// Jessica
Linda Persson skrev den 2017-06-30 den 22:37:
Vila i frid sötnos.
Hoppas att du inte har ont längre nu
Du är verkligen super
Wera Wolter skrev den 2017-06-30 den 22:37:
Noelia jag såg dig på Nyhetsmorgon och det gav mig många leenden med ditt positiva sätt när du pratade med Tilde och så härligt att se dig äta jordgubbar 🍓 som jag förstår att du gillar väldigt mycket ❤️
Sov i ro Noelia 💜💜💜
T skrev den 2017-06-30 den 22:09:
Trots att jag aldrig fick äran att träffa dig sörjer jag dig något enormt. Det är så orätt. 3år och 9 månader... Det finns ingen skuld i en snart 4 åring.

Jag vet att du fick uppleva kärlek. Dina fina föräldrar har gjort allt de någonsin kunnat.

Ingen förälder ska behöva begrava sitt barn.

Fy fan vilken mardröm.

Det kommer brinna ett lila ljus för dig i mitt hem 💜

Må du vila i frid!