Om supernoelia.se

Den här siten skapade jag när jag insåg att mina kära vänner, Noelias föräldrar, skulle få alla sina livsplaner och sin tillvaro kullkastade för andra gången på ett år. Som nära vän har jag sett Noelias kamp mot cancern, men också föräldrarnas kamp för att få verkligheten att gå ihop. Tyvärr är det ju så att när man drabbas av svåra sjukdomar eller andra olyckor så kommer man ju också drabbas ekonomiskt.

När jag fick höra att cancern var tillbaka igen blev jag naturligtvis bedrövad, men insåg att det är dags att göra något. Jag kan inte bota Noelias cancer, men jag kunde i alla fall skapa denna plattform där vi alla kan hjälpa till genom att avlasta Noelias familj ekonomiskt, så de får en sak mindre att oroa sig för.

Alla gåvor går oavkortat till Noelias familj förutom avgifterna till betaltjänsterna.

Mvh
Johan

Vill du kontakta oss?
Maila till donation@supernoelia.se