En sista hälsning

Här kan du skriva din sista hälsning till Noelia, delge kondoleanser eller bara skriva något stödjande till föräldrarna. Alla hälsningar granskas innan publicering.

Skriv en sista hälsning till Noelia

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Ditt hälsning kommer endast visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera hälsningar som vi bedömer olämpliga.
Linn M skrev den 2017-08-16 den 00:59:
För ungefär ett år sedan satt jag sent en kväll och scrollade igenom youtube när jag lade märke till en ny video som TV4 hade lagt upp på youtube. På bilden så såg jag en fruktansvärt söt liten tjej med ett leende som fick mig att le. Jag satt och bara gapade under hela videon för aldrig någonsin har jag sett en sådan tjej med sådan förståelse över vad som hänt men samtidigt med så mycket livsglädje. Sedan dess har jag följt dig och dina föräldrar då och då, både i uppgångar och nedgångar. Jag har aldrig någonsin blivit så charmerad eller lycklig över att se dig, Noelia, än vad jag blivit av någon annan genom en dataskärm. Jag önskar att jag kunde fått uppleva din energi i verkligheten.

Och till er, Noelias föräldrar. Jag tror aldrig att jag eller någon annan kan förstå hur det känns att förlora ett barn. Det enda jag kan säga är att NI är så starka och jag beundrar er styrka. Så fortsätt kämpa även fast det känns som att det inte finns någon gnista kvar. Kämpa för Noelia. Kämpa för att sprida den energin hon hade. Kämpa för er egen skull.

Noelia, jag hoppas det finns mycket jordgubbar uppe i himlen ❤

Vila i frid SuperNoelia.

Linn, 19 år