En sista hälsning

Här kan du skriva din sista hälsning till Noelia, delge kondoleanser eller bara skriva något stödjande till föräldrarna. Alla hälsningar granskas innan publicering.

Skriv en sista hälsning till Noelia

 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Ditt hälsning kommer endast visas efter att vi granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera hälsningar som vi bedömer olämpliga.
Vera med familj skrev den 2017-08-14 den 21:43:
Noelia, jag minns dig så väl, du är verkligen en speciell liten stjärna. Du och min dotter Vera kämpade tillsammans i Uppsala, strålades varje dag och låg bredvid varandra i era sängar. Du med dina rosa hörlurar och salamiburken du inte kunde få nog av. Så sprudlande glad, så generös med dig själv och pratade non stop. Jag minns hur du & Vera satt och tittade på Daniel tiger i teve rummet och du delade med dig av din salami. Jag önskar du & Vera hade fått leka mer med varandra. Jag & Veras pappa isolerade oss mycket, vi var så rädda för infektioner men jag minns hur jag så ofta tänkte att du skulle vara en så bra kompis. Och vet du? Det kommer från dina föräldrar. Ronald macdonald hus var speciellt när er familj var där, ni enade människor, ni var ärliga, glada, positiva och vågade prata om det svåra. Jag minns hur ofta jag var så imponerad av er och det gav mig också styrka.

Jag ser mycket av dig i Vera, jag & din mamma skojade om att ni båda pratar non stop i en high pitch röst. En dag häromdagen sa Vera något samtidigt som hon drog sv sig sin tröja. För ett ögonblick där var hon såååå lik dig. Jag fick tårar i ögonen men skrattade samtidigt, det var fint på något vis.

Saknar dig Noelia! Och jag saknar även er Charlotte & Marcus. Ni har något speciellt. Ni kommer ta en dag i taget och vakna varje morgon och andas andetag efter andetag. Vet ni varför? För att ni måste. De som förlorar barn är inte extra starka, de bara måste. Och en dag kanske kaffe smakar kaffe igen och kanske solens strålar värmer igen.

Många kramar från Kidjan, Alexander & Vera Granberg